Verksted/delelager

Auto Elite Oslo er autorisert Citroën- og Saab-verksted. Vi holder til sentralt på Ensjø, slik at det blir enkelt for deg å levere og hente din bil når den trenger service. Vi utfører service på dagen, det vil si at du kan levere bilen din på morgenen og hente den bare noen timer senere. Vi har også drop-in timer. Vi vet hvor viktig tiden til våre kunder er.

Auto Elite Oslo er en total leverandør. Det vil si at vi kan dekke de aller fleste bil behov. Vi har et mekanisk verksted med moderne utstyr, våre mekanikere er profesjonelle og utdannet. Vi benytter originale Citroën og Saab deler. Vi utfører service, reparasjoner, PKK-kontroll (Eu-kontroll), rutereparasjon eller ruteskift, skadeavdeling og kosmetisk bilpleie. Vi har rekvisitabutikk der vi stadig vekk har nyheter, vi fører kjente kvalitetsmerker som Citroën, Thule, Packline og Be safe. Vi har et stort delelager med rask leveringstid, har vi ikke delen inne bestiller vi den gjerne.

Når bilen din er på service, har vi bil du kan leie. Vi har ulike leiebiler tilgjengelig til våre verkstedkunder. Når du bestiller din verkstedtime kan du også bestille leiebil. Dette gjør at vi kan ha en bil klar som passer ditt behov.

Det vil alltid være gode tilbud og kampanjer hos Auto Elite Oslo. Hør med oss hvilke tilbud vi har nå!  


Vil du motta nyhetsbrev og informasjon?

Registrer deg her:

*
*
 
Captcha