Om oss

Auto Elite har eksistert siden 1989, mens Auto Elite Oslo har eksistert siden 2009 som Citroën-forhandler på Ensjø. Sommeren 2015 overtok Automobil-gruppen Honda og Hyundai, etter at Skotvedt trakk seg ut og Auto Elite Ensjø ble etablert. Etter et års drift fant vi det fornuftig å fusjonere disse butikkene for å oppnå synergier og gi våre kunder enda bedre service. Vi har valgt navnet Auto Elite Oslo AS for disse butikkene.

Vi har også en hel etasje med nyere brukte biler i Honda – Hyundai bygget, og en stor utstilling i Citroën-bygget. Vi har til enhver tid et rikelig utvalg av nyere brukte biler, og har vi ikke den bilen du ønsker deg, så gjør vi vårt beste for å skaffe den.

Auto Elite Oslo består nå av ca. 65 engasjerte ansatte som jobber hardt for å nå våre mål både på både kort og lang sikt. Våre ansatte brenner for merkene vi fører og vi er alle stolte av å ha Citroën, Honda og Hyundai-kunder som våre ambassadører. Som bedrift er vi svært takknemlige for de kundeforholdene vi har – uten trofaste og fornøyde kunder hadde ikke Auto Elite Oslo vært det samme. Vi er stolte over å ha kommet dit vi er i dag. 

Auto Elite Oslo er en totalleverandør. Det vil si at vi kan dekke de aller fleste behov din bil skulle behøve. Vi har et mekanisk verksted med moderne utstyr, våre mekanikere er profesjonelle og topp utdannet, samt at vi benytter originale Citroën-, Honda- og Hyundai-deler. Vi utfører service, reparasjoner, PKK-kontroll (Eu-kontroll), rutereparasjon eller ruteskift, skade og kosmetisk bilpleie.   

Fra våre delelagre lanserer vi til stadig ulike nyheter og kampanjer. Vi har tilbehør fra Citroën, Honda og Hyundai samt kjente kvalitetsmerker som Thule, Packline og Be safe Continental med flere. Kontakt oss for gode tilbud.

Vi ønsker til en hver tid å strekke oss langt for å oppnå tilfredse kunder. Vi jobber kontinuerlig for å bli bedre og utvikle oss. Det er et mål å kunne gi deg som kunde et trygt og behagelig bilhold.

Du finner oss i bilbyen på Ensjø, i Gladengveien 9. Bare et steinkast fra Ensjø t-bane stasjon og Oslos hovedveier.

Vår visjon er at vi skal klare å gjøre alle våre kunder 100 % fornøyde! 

*
*
 
Captcha