Nye Honda Civic 5-dørs har kommet!

Honda Civic rød i fjellandskap

Nye Honda Civic 5-dørs - ta et skritt mot fremtiden


Vi lanserer vår mest avanserte og sporty Civic til nå. Den har utformede, aerodynamiske linjer og et utvalg effektive, kraftige motorer, noe som gir engasjerende og energisk kjøring.

Et finjustert chassis og de helt nye motorene gir deg full kontroll
5-dørs Civic er revolusjonert med et lettere, stivere chassis og en sporty, mer engasjerende kjørestilling som passer godt sammen med valget mellom to turboladede motorer. Med den brede og romslige førerplassen får du økt sikt og god følelse med veien.

Stylet for sport
Når du går fra gir til gir i Civics sekstrinns manuelle girkasse eller nye automatiske CVT-girkasse, gir den fininnstilte aerodynamikken deg godt veigrep. Med teknologier som Agile Handling Assist vil bilen umiddelbart reagere på alt du foretar deg.

Sporty utseende
5-dørs Civic har en mektig, men elegant, tilstedeværelse på veien, og du kan nærmest se hvor god den er å manøvrere.

Linjer som forteller alt
Den røffe utforming er også med på å gi optimalisert aerodynamikk.

Øyne for veien
LED-kjørelysene sikrer at du ikke glemmer 5-dørerens ansikt med det første.

Velg felger
Civics nye og større, bredere felger og dekk understreker ytterligere det mektige utseendet, og de leveres i to størrelser: 16 eller 17 tommer.

Kontrollsenteret
På innsiden er 5-dørs Civics omfattende dashbord laget av myke materialer av høy kvalitet – og det viser all informasjonen du trenger.

Bevegelsesfrihet
Bagasjerommet har klasseledende 478 liter plass til det du trenger.

Femdørs Civic har innebygd avansert teknologi som skal holde deg trygg
Femdørs Civic leveres med Honda SENSING som standard. Det er vår unike samling av avanserte sikkerhetsfunksjoner som bruker kamera- og radarteknologi, som Kollisjonsminimerende bremsesystem, Kjørefeltvarsling, System for trafikkskiltgjenkjenning og Intelligent adaptiv cruisekontroll, som alle overvåker omgivelsene – og bidrar til å holde deg trygg.

Fullstendig tilkoblet
I nye Civic er et avansert Honda CONNECT-infotainmentsystem* med berøringsskjerm og DAB-radio, Apple Car Play®- og Android Auto™-funksjonalitet, som betyr at du er koblet til alt du måtte trenge – kontakter, underholdning og data.

Du får nye Honda Civic 5-dørs fra kr. 262.900,-.

Velkommen innom for en hyggelig bilprat!

Bestill prøvekjøring her.

Honda Civic rød og hvit på landevei

Honda Civic hvit frontlykt

Honda Civic innvendig førerplass