Nye Citroën C3 har kommet!
Nye C3 hvit med røde og sorte detaljer

Nå er nye Citroën C3 på plass hos oss, og klar for prøvekjøring og testing.

Gratis kaffeavtale
Prøvekjører du nye C3 nå, gir vi deg gratis kaffeavtale hos Cirkle K og Auto Elite!

Bestill prøvekjøring her.

hvit, rød, sort C3

Nye Citroën C3 er et friskt pust til de små mellomklassebilene! Den utstråler et optimistisk og moderne design, som levendegjøres av farger og grafiske komponenter som f.eks. Airbump®. Den unike og uttrykksfulle formgivingen gjør bilen lett gjenkjennelig i sin klasse.

Connected Cam CitroënTM: Film dine kjøreopplevelser
Gode panoramabilder, uovertrufne utsikter, byturer: Nye C3 tar opp dine kjøreopplevelser med ConnectedCAM Citroën™. Dette systemet har et innebygget kamera i bakspeilet som tar opp det du ser utenfor bilen. Dette kameraet er altså vitne til dine daglige kjøreturer:
- Det som skjer foran frontruten, blir tatt opp. Systemet kan altså være nyttig i forbindelse med et uhell.

Flerfarge-kombinasjoner
Nye Citroën C3 fås i flere fargekombinasjoner: Almond Grønn, Hvit Banquise, Blå Cobalt, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power eller Beige Sable … Kombiner disse 9 diskrete eller markante fargene med 3 forskjellige takfarger (Sort Onyx, Rød Aden, Hvit Opale), som gir helt opp til 36 forskjellige kombinasjoner. Hvilken C3 skal du selv ha?

Citroën Advanced Comfort®
Nye Citroën C3 er utstyrt med en fantastisk chassis, et typisk karaktertrekk for Citroën, som absorberer ujevnheter i veien mest mulig. Men det er ikke det hele: Nye Citroën C3 utstråler en samlet følelse av velvære med særdeles komfortable seter, panoramaglasstak (option) og god plass i kabinen (adskillige oppbevaringsrom).

BlueHDi & PureTech bensin
Nye C3 er tilgjengelig med en rekke Puretech bensinmotorer og BlueHDi dieselmotorer, som både er sporty og miljøvennlige. Med nyeste teknologi innen partikkelfilter og SCR-teknologi tilfredsstiller motorene til nye C3 EURO 6 kravene og er like effektive under alle bruksområder. 


Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer.

Les flere detaljer om nye C3 her.

hvit C3 med sorte og røde detaljer ute